AKTUELNO

Petra Blagojević za portal Pink.rs otkrila je svoje utiske sa snimanja.

U takmičenju "Adria's Top Model" koje se prikazuje na Televiziji Pink gledaoci su imali priliku da upoznaju 15 devojaka koje imaju želju da se pokažu u što boljem svetlu i odgovore na sve izazove. Petra Kuzmanović je takmičarka iz Beograda koja ima 20 godina. Petra je istakla da voli da ide u teretanu, a na takmičenje se prijavila jer joj je sestra model i to joj se veoma dopada.

Prvo snimanje je bilo izuzetno naporno, ali i veoma interesantno iz razloga što nisam imala predstavu šta me očekuje. Možda je gledaocima na malim ekranima močvara izgledala bezazleno međutim nama je to bilo veoma traumatično iskustvo, mada snimajući dalje epizode videla sam da može gore - kroz smeh nam je rekla Petra Kuzmanović.

Foto: YouTube screenshot

Šta je ono što je ostavilo najjači utisak iz ovog takmičenja?

- Definitivno na je na mene najjači utisak ostavila saradnja sa tolikim brojem profesionalaca, poznanstva i prijateljstva sa svakom devojkom ponaosob.

Pred ove devojke su tokom snimanja postavljeni brojni izazovi, a Petra je otkrila da joj je to pomoglo da spozna svoje granice izdržljivosti.

Tokom samog snimanja smo imali dosta izazova sa kojima nisam verovala da ću moći da se izborim, upravo kroz te izazove sam mnogo bolje upoznala svoj prag tolerancije i izdržljivosti. Svoju ličnu granicu mislim da do ovog takmičenja nisam dobro poznavala kod sebe tj. nisam mogla da iskusim koliko sam fizički spremna da izdržim neke stvari - istakla je Petra za Pink.rs.

Foto: Dubai fashion week - Promo

Petri je sada želja da izgradi uspešnu karijeru modela, a kao devojčica njeni snovi su bili potpuno drugačiji:

- Od malih nogu sam se bavila sportom. Trenirala sam tenis 12 godina i odrasla sam, ako tako mogu reći, u svetu sporta. Tenisom sam počela da se bavim od četvrte godine i naravno pored mnogih drugih maštanja koje dete u tom uzrastu može da ima, svakako je najveća bila da postanem uspešna teniserka. Sebe za 10 godina vidim kao veoma uspešnu ženu u sferi ekonomije ili modelinga jer sve što radim dajem 100% sebe.

Foto: Sanja Stefanović

Veoma sam komunikativna i volim da se družim sa ljudima. U nekim situacijama sam temperamentna i stojim čvrsto pri svom stavu. I svakako još jednu stvar koju bih povezala sa svojom ličnošću jeste da sam ambiziozna kao što sam već navela, za sve što radim dajem 100% sebe i idem odlučno ka cilju - ovim rečima je Petra opisala sebe.

Budite uz kanal Televizije Pink večeras od 23:15 h jer vas očekuje još jedna uzbudljiva epizoda emisije "Adria's Top model".

Autor: J. Vučić

#Adria's top model

#Takmičarka

'